Aanmelden

Allereerst onze hartelijke dank dat je het mogelijk maakt om dit initiatief door te zetten en je eigen home charity diner wilt organiseren ! We stellen het zeer op prijs dat je op deze manier het verschil wil maken voor kinderen.

Een home charity diner is een diner dat je zelf organiseert bij jou thuis of op een andere locatie. Voor het diner nodig je een aantal gasten uit. De gasten worden vooraf op de hoogte gebracht dat er een bijdrage zal worden gevraagd voor het goede doel.(Dit bedrag bepaalt de gastvrouw/heer.) Tijdens het diner kun je wat vertellen over de doelen die met dat geld ondersteund worden ( info verkrijg je via de website of telefonisch). Van belang is dat je tijdens het diner één of meerdere van je gasten vraagt zich aan te melden om het volgende home charity diner te organiseren.

 
Hoe je het organiseert en wie je uitnodigt bepaald je helemaal zelf.Alles is mogenlijk! Je kunt het diner bij jou thuis houden of een andere locatie kiezen als je thuis niet genoeg ruimte hebt. Je kunt een BBQ houden, zelf koken, of een cateraar uitnodigen om het eten te verzorgen. Je kunt de kosten van het diner voor eigen rekening nemen of deze kosten delen met je gasten. Wij zullen je in ieder geval ondersteunen bij het organiseren.

 
Pay it forward  ( geef het door ) is de titel van een film waarin een jongetje  een onbekende helpt. Als tegenprestatie vraagt hij aan deze persoon of hij hetzelfde wil doen voor drie andere onbekenden. Op deze manier wordt het goede in de wereld verspreid.

Deze film heeft ons geïnspireerd voor onze home charity diners. Daarom vragen we iedere gastheer of gastvrouw om er voor te zorgen dat op het einde van de avond minimaal één nieuwe gastheer of gastvrouw zich aanmeldt voor het organiseren van een home charity diner.

 
Na afloop maak je het geld dat je hebt ingezameld over naar de stichting Eten met Geweten. Verder laat je ons via mail of telefonisch weten welk bedrag je gaat overmaken en wie van je gasten zich hebben aangemeld als nieuwe gastheer of gastvrouw. Tevens geven wij je de mogelijkheid om ons digitale foto’s aan te leveren of een verslag te sturen voor onze website.

 

Aanmelden voor het organiseren van een charity diner kan door een e-mail te sturen naar info@etenmetgeweten.nl.

Vermeld in deze e-mail :  je naam, adres, telefoonnummer en het aantal gasten die je wilt uitnodigen.

 
 

Stichting Eten met Geweten

 

Parkweg 19– 6994 CM – de Steeg – Tel: 047-8691635

 

Website: www.etenmetgeweten.nl   E-mail: info@etenmetgeweten.nl


 

Zelf aan de slag

Goede doelen

Dream4kids
Join!forkids
Stichting Timeus

 


Inspiratie

"Alleen met je hart kan je scherp zien.

Wat werkelijk belangrijk is, kan je met je ogen niet zien."

-De kleine prins-  Antoine de Staint-Exupery

 

"The future depends on what we do in the present."

- Mahatma Gandhi

 

The future depends on what we do in the present. - Mahatma Gandhi

lees verder