Onze missie

http://youtu.be/WbrNVfq-dxE

 

De stichting Eten met Geweten heeft als doel om op een leuke en inspirerende manier  fondsen te werven voor goede doelen die zich inzetten voor het welzijn van kinderen.
Hiervoor hebben we de term funraising bedacht: Funraisers make fundraising fun!

De stichting verwezenlijkt dit doel door het ondersteunen en stimuleren van gastheren en gastvrouwen bij het organiseren van hun eigen home charity etentjes.
Dat is een etentje met vrienden, familie of collega's waarbij de organisator een bijdrage vraagt voor het goede kinder doel.

Verder geloven wij in het princiepe "Pay it Forward": doe iets goeds voor een ander en geef het door..! geinspireerd door de film Pay it foreward, zie het bovenstaande you tube filmpje voor een impressie hiervan.

Leuk als je tijdens je etentje iemand enthousiast maakt om zelf ook een etentje te organiseren en zo het stokje door te geven.. 

Wij zien de home charity etentjes als een ideaal evenement voor fondsenwerving en om zo een verschil te maken voor kinderen: Het is kleinschalig, goedkoop, makkelijk te organiseren en gezellig. Bovendien is het een gelegenheid om in contact te komen met  nieuwe mensen en om bijvoorbeeld te netwerken.

 

 

 

Zelf aan de slag

Goede doelen

Dream4kids
Join!forkids
Stichting Timeus

 


Inspiratie

"Alleen met je hart kan je scherp zien.

Wat werkelijk belangrijk is, kan je met je ogen niet zien."

-De kleine prins-  Antoine de Staint-Exupery

 

"The future depends on what we do in the present."

- Mahatma Gandhi

 

The future depends on what we do in the present. - Mahatma Gandhi

lees verder