Landbouw 2.0: Voedselbossen

Voedselbossen worden steeds populairder en dat is top! In het Brabantse Schijndel floreert het grootste voedselbos van Europa. Plattelandspioneer boer Wouter van Eck: “Er zijn goede oogsten, het brengt insecten […]

Go VOTE!

Het klimaat, hoe we met vluchtelingen omgaan, of we massaal aan de groene energie gaan of niet, de miljoenen dieren die dagelijks door heel Europa worden gesleept, of de gulden […]

#BOXTEL

Zo, de emotionele kermis is een beetje gezakt en ik ben er uit. Geen fan van de actie in Boxtel. Intimidatie is niet oké. Evenals de wet overtreden. Maar als […]

Nieuwe vegan gerechten bij Plein 4 in Eindhoven!

Gisteren was ik uiteten bij restaurant Plein 4 in Eindhoven. In samenwerking met hen heb ik wat nieuwe vegan gerechten op de kaart gezet. Waaronder de overheerlijke vegan ‘pulled pork’, […]

10 tips om vlees makkelijk te vervangen

We moeten minder vlees eten, ‘maar hoe dan?’ Veel mensen willen wel maar hebben geen idee waar te beginnen. Over een paar weken begint de Week zonder Vlees (Start 11 […]

7x vega kerstgerechten

De kerst staat weer voor de deur en dit jaar staan er meer vega-gerechten dan ooit tevoren op tafel. Hoera! Ondanks dat hoor ik nog regelmatig ‘geen vlees? wat eet […]

Foie gras? Foie bah!

“En voor de vleeseters hebben we .. Foie Gras!” Ik schrik op en schud mijn hoofd even. Hoorde ik dat goed?.. Ja, ik hoorde het goed. Mijn tafelgenoten tijdens deze […]